Keuring

Keuring

De technische dienst heeft alles in huis om de levensduur van uw materieel te maximaliseren.

Levensduur
U bent als ondernemer verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van uw personeel dat werkt met dit materieel. Op basis van regelmatige onderhoudsbeurten, gecombineerd met de verplichte keuringen wordt stilstand tot een minimum beperkt en garanderen we een optimale en veilige gebruikskwaliteit.

Veelzijdig
De BMWT/VCA gecertificeerde servicemedewerkers van Vlutters zijn gespecialiseerd in keuring van uw PBM’s zoals harnassen en veiligheidslijnen en tevens in NEN3140 keuringen van hete lucht föhnen, elektrische apparatuur en klimmaterieel b.v. ladders en trappen. Ook voor het uitvoeren van servicetechnische werkzaamheden en keuringen op alle modellen ladderliften en kranen bent u bij Vlutters aan het goede adres.

Op locatie
De keuringsactiviteiten vinden plaats op onze vestiging in Oldenzaal. Echter met twee mobiele werkplaatsen zijn we ook in de gelegenheid de werkzaamheden op een door uw gewenste locatie uit te voeren. Bijvoorbeeld op een werkadres of bij u aan de zaak!

Herkeuring
De wetgeving en de VCA richtlijnen schrijven voor dat PBM's, elektrisch gereedschap en materieel, die worden gebruikt op het dak elk jaar opnieuw moeten worden gekeurd. Om deze herkeur te waarborgen, registreren we alle keuringen. Zodra het product na een jaar moet worden herkeurd, brengen we u hiervan tijdig op de hoogte. Vervolgens bent u uiteraard vrij in de keuze om herkeur door Vlutters te laten uitvoeren of om dit zelf te regelen met een andere ter zake deskundige instantie.

Eén leverancier voor al uw keuringen!
Vraag HIER een offerte aan en raak enthousiast over de efficiëntie en het prijsvoordeel op de uit te voeren jaarlijkse keuringen van uw materieel, gereedschap en veiligheidsproducten.


 

Keuring  - Vlutters Tools & Safety
Keuring  - Vlutters Tools & Safety
Keuring  - Vlutters Tools & Safety
Keuring  - Vlutters Tools & Safety