stortkokers

stortkokers

Onverwoestbaar en onderhoudsvrij

Overal waar bouwpuin, dakbedekking en bulkgoederen op verantwoorde wijze gestort moeten worden zijn Vlutters stortkokers op hun plaats. De kokers zijn van een speciaal ontwikkelde kunststof die niet kan scheuren. Het beslag en de accessoires zijn uitgevoerd in duurzaam metaal en aluminium.

Het Vlutters stortkokersysteem bestaat uit standaard kokers en uit speciale kokers met zij-inworp. Door ze te combineren kan vanaf verschillende verdiepingen gelijktijdig via één systeem worden gestort. Dankzij het lage gewicht van de kokers en hulpmiddelen is het ophangen van een serie stortkokers een kwestie van minuten.

De stortkokers worden onderling verbonden met stalen kettingen (twee stuks type N120). De maximale lengte van een serie stortkokers is ca. 40 meter. Bij grotere werkhoogte dient een combinatie van meerdere lengtes met behulp van tussenhouders (dakligger, venster- of steigerhouder) teogepast te worden.  Toebehoren zoals kunststof stortscherm, lierbok, dakligger, vensterhouder en steigerhouder zijn toepasbaar.

Technische specificaties:

Type   N120
Lengte per element   120 cm
Werkende hoogte     110 cm
Doorlaat bovenzijde     55 cm
Doorlaat onderzijde    37,5 cm
Gewicht        8 kg
Koker zij-inworp      21 kg
Hijsbeugel met hijsogen        2 kg
     

 

Bekijk het assortiment

stortkokers - Vlutters Tools & Safety
stortkokers - Vlutters Tools & Safety
stortkokers - Vlutters Tools & Safety
stortkokers - Vlutters Tools & Safety