Tegeldragers

Tegeldragers

Verstelbare tegeldragers, flexibel, goedkoop en snel te plaatsen direct op de dakbedekkingssystemen.

Deze kunststof tegeldragers bieden talloze oplossingen om oneffenheden in het dakvlak te compenseren en om zo een stabiel en perfect gladde vloer te realiseren. Ook voor het ophogen van vloeren om buizen op het dakvlak uit het zicht te halen.

Door het creëren van een ruimte onder de tegels wordt een luchtisolatie gerealiseerd waardoor de levenscyclus van de dakbedekking aanzienlijk wordt verlengd. De smalle openingen tussen de tegels versneld de waterafvoer.

De stelsleutel, een essentieel onderdeel tijdens de montage, zorgt voor een mogelijkheid om de totale controle te houden op de hoogte-instelling van het vloeroppervlak. Hoogtes zijn na plaatsing van de tegeldragers en tegels nog eenvoudig te verstellen met de stelsleutel. De kop van de tegeldragers is standaard bekleed met PP+rubber voor geluidsreductie en antislip en voorzien van vier spreidingsnokken.
Type ETERNO SE
Tegeldrager met een zelfregulerende kop, die een hellingshoek tot maximaal 5° nivelleert t.b.v. het opvangen van kleine oneffenheden in de tegels. Hoogte instelbaar van 37,5 tot 550 mm, vervaardigd uit hoogwaardige materialen waardoor begaanbaar tot 2000 kg gewicht. Universeel toepasbaar door eenvoudig verwijderbare spreidingsnokken en geschikt voor alle soorten daktegels. UV bestendig en recyclebaar.

Type NEW-MAXI (NM)
Tegeldrager met vaste kop.  Hoogte instelbaar van 25  tot 270 mm, vervaardigd uit hoogwaardige materialen waardoor begaanbaar tot 1200 kg gewicht. Universeel toepasbaar door eenvoudig verwijderbare spreidingsnokken en geschikt voor alle soorten daktegels. UV bestendig en recyclebaar.

Type EH
Vaste kunststof tegeldrager voor universele toepassing. Een perfect alternatief voor de standaard rubbergranulaat tegeldragers. Oneffenheden kunnen eenvoudig door het plaatsen van 4 balancers worden gecorrigeerd. Leverbaar in 12 en 15 mm dikte, te verhogen met 3 mm d.m.v. een opvulring.

Bekijk de productbrochure

Link naar het assortiment


Documentatie-aanvraag

 


 

Tegeldragers - Vlutters Tools & Safety
Tegeldragers - Vlutters Tools & Safety
Tegeldragers - Vlutters Tools & Safety
Tegeldragers - Vlutters Tools & Safety
Tegeldragers - Vlutters Tools & Safety